England =)

Heyhop
Nu är jag tillbaka i sverige. Vilket jag inte direkt tycker är kul.
vill tillbaka till England och folket där. Dessa underbar Engelsmän ^^
Fyfan hade det asså sjukt kul. tror inte jag har haft såhär kul på länge. Men som alltid så höll den inte i sig så jävla länge.
Men vi kanske ska ta allt från början.

Åkte från sverige vid 10´tiden på Måndagen och landade i England 11,30.
Gjorde inte mycket då, letade reda på hotellet och gick ut och kollade runt där vi bodde. var ganska fint runt där. =)
Gick sedan hem till hotellet där jag och Heidi åkte hiss massa gånger och sen drack cola i massorr och spring runt och kollade på hotellet.
Tisdagen, kollade vi först på London bridge. Sen åkte vi till King's cross och tog tåget till Welwyn. Satt där i 100 år och väntade på att konserten skulle börja som vi skulle på. Haha, ganska händelse rik kväll. orkar inte skriva allt så vi kortar ner det. Jag och Heidi satt först utanför själva stället och segade. Massa jävla engelsmän stod och glodde vilket jag störde mig som fan på så jga satt och jag svor på dem. Men dom fattade nada. Vilket kanske var tur med. xD Sen gick vi tillslut in och stod och väntade då kommer det fram 2 stycken geeks och säger "we'er in the band." jag bha Och? eller ja, jag sa väll inte så direkt men jag kännde så. MEn det visade sig att dom var med i det bandet Heidi var där för att se. Ganska sjukt igentligen. Så vi sanckade med dom, dom blev helt chockade när vi sa att vi var från sveirge. Dom trodde inte på oss till en början, men sne gjorde dom det. Haha, dom spelade en låt speciellt för oss. Umbrella. Haha. xD geeks xD pratade med dom lite mer sen efter å. Fick en tröja av dem ^^ och Massamassamassa brittkramar. Å gud vad man sakar dem. Sen bar det av hem vid halv 11 på kvällen.
Onsdagen, började med att vi kollade på bigben och turistade oss lite. kollade in London eye med. sen gick vi bort till dit vi skulle å s epå musikalen. Wicked =) helt sjukt underbart bra var den. Sen gick vi förbi slottet och vidare mot picarilly. sen förbi china town och tillslut hem igen =)
Torsdagen, blev det inte mycket åkte till flygplatsen ganska snabbt och satt där i 100 år och segade. Sen hem till mupp sverige =(

Faan vad jag inte gillar sverige. Jävla problem land. Anledningen till att det är så är att han flyttar snart =( fått jobb 100 mil härifårn och jag kännde att jag inte pallade det nu nnär jag redan saknade boy'sen i England. Sen har han nån ny brud. KUL. eller inte. Faan vad jag inte pallade det. =(
Såå nu flyr jag till england igen om en månadd ungefär. Japp, en månad. Pallar inte det här. Man får visst inte vara lycklig mer än 10 minuter...

Ha det /Jennie.

Lov

Hej.
Oh, nu är jag sjukt glad. Klarade av teoriprovet till körkoret igår. Sjukt skönt var det. Slipper jag tänka något mer på det nu är det bara uppköringen kvar. Hoppas på körkort till senast slutet på mars :D

Var på stan idag med Carro och Heidi. Hittade inte så mycket men fick ett impulls ryck att ta ett till hål i örat, så in bar det på en affär som gör det. Så var det gjort. Så nu har jag 6 st hål i öronen. Fan det är ganska mycket om man tänker etfer.

Prata lite med soz idag som är nere i FAlköping, dom hade storm där. 6 ranar var ner blåsta och ingen ström. Och dom stod yte i stellet med blöta hästar och omockade boxar. Garvade lite för mig själv för jag kunnde tänka mig hur det såg ut. Haha. Okej, elakt värre. Sry =P

Nu ska jag snart dra upp till Heidi å Carro igen. Men först måste jag ut och sprinag lite. Lala ^^
Så ha det bra.

/J.

Daisy.

hejsan.
Okej, börjar med dagen idag. Va in till skolan en sabbis. Drog sedan i väg och pluggade till körkoretet, fan det börjar närma sig nu. Börjar bli lite nervös, men det hör väll till  =)
Träffade Soz och josefin på Stan sen. Gick och mötte upp acke och växlade pengar. Närmar sig engladn nu   =)
Gick och hämtade världessöatse Carro vid tåget. wei ^^ Äntligen är hon här. så jävla skönt.   =)
Gicko bort till falu fri satt där i 2 år med sabbe och väntade på dudesen dom skulle snacka med nån gubbe där. lala.
 
Men okej, skulle igentligeen skriva om nått "vettigt" idag hade jag tänkt. xD
Kom inte på nått bra så jag frågade Soz, haha, hon är inte så smart hon heller. xD
Hon sa att jag skulle skriva om daisy, för er som inte vet är det men hund., så okej. daisy.

Haha. Daisy, en rottweiler/schäfer korsning på 9 månader. ett jävla enegri paket. Jag tror fan att hunden äter energi. haha. Fan vad jag svär över henne, men hon är lite jobbig alltid springa framoch tillbaka när man kommer hem. fan hon håkller juh på att göra så man druttarpå ändan. Mupphund. Men hon lyssnar trotts allt väldigt bra på en när man säger till henne och hon är väldigt mysig när hon är lung. Men fan att hon alltid ska vara i sängen och det är itne jag som har lärt henne det. Men jag har mina misstankar om vem det kan vara.
Aja, när vi skulle hämta hem henne bar det av till stockholm och tyresö. Fint hus och allt. Hundan hade till och med ett eget hus där. Haha. xD
gud va hon va liten,och söt trodde jag skulle äta upp henne. Uppfödaren sa att hon kunnde gnälla lite på vägen hem, men hon va så lugn så jag trodde inte riktigt på det.
Men skratta bäst som skrattar sist, jag tror vi hade hunnit 10 meter sen börjades det å hon pep. vafna på väg och säga till pappa att vända. men det gick bra. så nu har vi henne här. knäppa daisy.
Men hon påminner lite om hur jag va för sådär 3 år. envis, vet vad som är rätt och fel men skiter i det totalteller ja, till viss del iaf. haha. Men även det är på väg att bli bättre. Haha.

Men okej. Har inget mer att skriva om henne, eller jagh orkar inte xD ska skriva nått mer viktigt senare men nu ska jag plugga vidare. =)

Ha det bra /J.

20/2-08 kl.14,09

hello.

Sitter just nu på min extremt roliga prao plats.
Inte mycket att göra, idag heller. Det är det nog aldrig. Gjort en sak som säkert skulel kunna göras på en dag, under en vecka. Haha, slött. Men det blir faktsit lång tråkigt i längden.

Men i mån kommer iaf Carro ^^ då har man något att se fram emot under dagarna ^^,
Sen åker jag till England på måndag ^^ så jäkla härligt. Se wicked och nå band heidi vela se =)

Lala, nej nu ska jag åter gå till att jobba lite. Lr ja, jobba och jobb.

<3

Knas

Hej sverige. öh, Okej det där var kanske att ta i.
Jobb hela helgen, abra massa jobbjobbjobb. 12 timmar på lördag med elli å Tysken
Sen 6 timmar idag på Malin.
Trodde seriöst att jag skulle gå hem i Lördags släppa allt och dra sjukt mycket å folk som gnällde, men vad ska man göra? Vi kan inte jobba fortade på en yta som inte är större än ett par cheep monday byxor.

Träffade världens sötaste Irländare, Dave. Sjukt snäll glad och allt. Visade sig vara en av lärana till småbrudarna. Haha, och jag som trodde han va lika gammal som dem. Kännde mig lite idiotförklarad där.

Imån blir det APU igen, dator 8 timmar. Det är inget jobb för mig har jag kommit fram till, det är sjukt trsit och man får sjukt ont överallt. Nej jag slutar väll som mamma, dagisfröken. Haha.

Well, nu ska jag dra å kolla om det går nån bra film eller program och bara chilla. =)

Ha det bra / J.


V-Day.

I går var det alla hjärnas dag. En dag som jag själv tycker är överskattad, varför ska man visa sin kärlek på en viss dag? Går det inte lika bra att visa den på alla andra 364 dagar under året?
Det är mest en konversionell sak, köpa saker för mycket mer till den man älskar. Räcker det inte med att man säger 'Jag älskar dej' längre? Denna värld är på väg neråt.

Well, jag hoppas din dag var bättre än vad min var. Men ett stort tack till mina söta älsklingar som gjorde den bättre lite iaf. Nog för att det är tungt ändå. =/ Men man överlever =)

Btw, skönt att det är helg nu, sitter framför datorn i 8 timmar under veckorna, fattar inte att jag orkar sitta här nu.
Meen om 2 veckor åker vi till england, fan va skönt det ska bli =) Jag å sötheidi ^^ å så heidis pappa ^^

Mamma gav mej massa seriösa kärleks tips idag, lala =) Känndes bra, nån mer som har det? Då är det bara att höra av sig, öppen för nästan alla kärleks förslag.

Well, hare bra.


Kalla fötter och röd näsa

Fan nu var det ett tag sen jag skrev, fanmåste bli bättre på't. :)
Lala, har nu börjar min APU på riktigt , kan inte påstå att det är kul direkt, sitter mest och spelar passian och går igenom register. Kul? Hrmm nää =/

Va och kollade på bandy igår och fyfan va kasst dom spelar, man blir helt jävla mörkrädd fan va det är kasst. Man vill lixom bara vara med själv, fast då har vi juh en hake, jag kan inte spela haha. Skulle se jävligt kul ut o jag var med haha, ser det framför mig xP haha
Men idag är det bandy igen =) Få se om jag åker emd var hemma idag med migrän =/ Fan jag verkligen hatar migrän. Det är fruktansvärt.
Det är som att vakna upp med världens bakfylla, må illa och ha huvudvärd, fast 3 ggr värre. Och man höre precis allt som låter. Aja. skit i migränen nu.

Jag kom fram till igår att om det inte blir nått bra idag med kärleken så skiter jag totalt i det.
Jag känner att nått måste göras snart, vilket mina kära kompisar har sagt länge nu.
Men det måste verkligen hända nått. Men jag blir itne riktigt klolk på't.
Nån som har nån ide om vad jag ska göra?
Okej, jag har fått hundra tips menjag gillar inte riktig nått av det.

På tal om kärllek, i mån är det allahjärtans dag. Jag tycker inte om den dagen.
Jag tycker att även den, precis som julen, uppmärksammar alla som är ensama, det är sorligt.
Jag är sjukt glad att jag iaf har alla mina underbar vänner och min familj.
Men dom som inte har det då? Dom går runt på stan ser alla hjärtan i skyltfönstren och sen då? Dom har ju ingen att ge sakerna till.
Och jag tror att det även bara är något som förstoras upp av affärena för att dom ska tjärna pengar.
Tänk alla florister och pressentbutiker som känar hur mycket som helst.

OKej, nog skrivet om det här, nuska jag plugga lite mer till mitt körkort. ^^

ha det bra / Jennie


Rubrik?

Lala, Idag. Hmm idag, vafan nu glömde jag vad jag skulle skriva. haha xD
Men iaf idag så har det vart en sånhär seg dag, mest pluggat till körkoret så jag kan göra det där provet sanrt =D
Jag har ingen som helst aning om hur det kommer gå men vi hoppas på att det går iaf  :)
Igår fick föresten veta att han flyttar, eller ja, det är nästan klart får han det jobb så är det hejdå. ='(
sorligt värre, menvad kan jag göra åt saken? Ingeting. Inte ens mamma tror att jag skulle kunna göra nått. Haha, känns bra tt hon tror på mig xD Men jaja.. Som sagt jag förstår mig inte riktigt på kärlek så är det bara. Det va inte riktigt som i alla berättelser inte ett dugg, lite synd skulle faktist vilja leva så.
Aja..

Hörde ett sjukt bra citat igår, fast jag brukar höra väldigt många bra citat men det här va aif väldigt bra.
"Om du väntade på rätt tillfälle... så missade du det precis." - Johnny depp i Piarets.
Det är lite så jag känner just nu att jag missat det rätta tillfället att göra något skulle gjort något för ett halvår sen.
 
Sverige förlorade förövrigt idag >< mot ryssland -.- jag tycker faktist itne att matchen va så dåligt spelad men tydligen itne så bra att dem vann. Dom har aldrig haft sån här lång förlust svit på 10 år tror jag, 5 matcher på rad utan vinns. mktmkt. ><

Nej, nu ska jag kolla på lite filmer som jag gjort varje kväll eftrsom jag inte kan sova av nån anleding, vent vad det blir för kul film, men fundera på Beck. ^^

Ha det /Jennie

upp upp och iväg?

Okej, jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Allt har gått åt helvete sen början av Januari. Shit jag blir inte riktigt klok. Känns som om jag har glidit ifrån alla mina kära underbara kompisar, men vad ska man ta sig till när man inte riktigt vet vad som är fel eller vad man ska säga eller framför allt göra.
Jag vill inte sitta och gnälla över mig själv till andra när jag vet att det finns dom som har det värre så jävla mycket värre. Jag lyssnar hellre på dom dom och ler och säger att allt är bra.
Så många gånger som jag har försökt men aldrig lyckats så många gånger jag velat babbla av mej men nån annan haft det värre och jag då skitit i mej själv och lyssnat på någon annan.
Fick sms från Carro idag som blev starten på allt det här, hon sa att jag skyllde på massa annat för att inte inse hur det ligger till, och vem vet det kanske är så det är. så jag försvara mig för jag vill inte vara hon som sitter och gnäller.
Men jag vet att om jag låser in mig själv såhär så kommer jag snart förlora dom jag älskar mest på hela jorden.
Och vad ska jag ta mig till när min possetivaboll försvinner ut ur mitt liv? Bort långt bort? Jag vill inte tänka på det men det går inte en dag utan att jag gör det, det finns hela tiden något som påminner om honom.
Nej nu ska jag sluta, lägga allt bakom mig titta framåt och le mot världen, för ett leende smittar eller hur var det?

Ha det bra  /Jennie

RSS 2.0