Kärlek?

Är det verkligen meningen att man sak hata kärlek?
Jag har alltid trott att kärlek är något fint något som man bär med sig hela livet.
Men vad jag har haft fel. Kärlek sårar människor lurar människor till att göra saker dom inte skulle göra egentligen. Kärlek, ett jävla påhitt. Hur många har inte blitt sårade? Hur många har inte tagit livet av sig för kärelken?
Kärlek gör ont och så ska det inte vara. Ingen gillar smärta..

Det är klart det finns olika kärlekar.
Kärlek till ett band, kärlek till en sport, ett djur. vad som helst. Sen kärlek till en annan männsika.
Fast det är nog inte kärlek som gör ont utan mer personen i man är "kär" i.
Och såklart Olyckligkärlek. Det är det som gör mest ont.

Nej jag har aldrig riktigt förstått mej på kärleksvärlden och kommer förmodligen inte att göra det på ett tag heller så nu tänker jag inte säga mer om detta ämne..

Ha det..

Smile?!

Jaha gör som alla andra och skffar en ny blogg vilket egentligen känns meningslöst då det inte händer viader spännande saker i nitt liv.

Idag var en sån här seg dag. körde morfar till skogen haha. och nej jag dumpade honom inte där, han skulle vattan blommorna i sin sommar stuga. Lite segt att åka dit bara men det gick bra det.
Väl hemma gick jag upp till Sabbe och snackade lite med Soz om Lördag =)

Satt nyss och lyssnade på en gamal låt som fick mej att tänka på gamla tider, Shit. Haha på den tiden då saker och ting var mycket lättare än vad dem är nu. Nu är det ju sån jävla press på alla man ska se så jävla perfekt ut livet ska vara perfket Shit när har folk tänkt vakna upp och inse att det inte alls är nån perfektvärld den lilla låssasvärld vi alla tillsammans har byggt upp inte existerar?
Förmodligen kommer det aldrig hända. Världen kommer vara full av folk som vill sticka ut ochvara bättre än alla andra som på så vi höjer ribban för dom runt om kring, pressen ökar igen. Ja, det är väll så vi sak leva.

och just det, man ska ju inte må dåligt. Eller? Jag tycker att var och varannan springer runt och mår dåligt, nu merar jag såklart inte att man sak ignorera dom som mår dåligt såklart dom ska få den hjälp dom behöver. Men är det egentligen dom som skriver ut att dom inte mår bra som mår sämst?
Jag tror inte det jag tror det är dem som svara 'Jag mår bra.' på frågan hur det är som inte mår så bra. Det är oftast dom som kan gömam sig bakom skalet av ett leende, det är då man slipper frågorna...

Ha det bra

RSS 2.0